Bacillus thuringiensis 포자 생산과 Candida magnoliae에 의한 에리스리톨 생산을 위한 유가식 공정의 해석 및 최적화

DC Field Value Language
dc.contributor.advisor유연우-
dc.contributor.author박창렬-
dc.date.accessioned2018-11-08T06:56:53Z-
dc.date.available2018-11-08T06:56:53Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.other3878-
dc.identifier.urihttps://dspace.ajou.ac.kr/handle/2018.oak/4303-
dc.description학위논문(박사)--아주대학교 대학원 :생물공학과,2000-
dc.description.tableofcontentstext-
dc.language.isokor-
dc.publisherThe Graduate School, Ajou University-
dc.rights아주대학교 논문은 저작권에 의해 보호받습니다.-
dc.titleBacillus thuringiensis 포자 생산과 Candida magnoliae에 의한 에리스리톨 생산을 위한 유가식 공정의 해석 및 최적화-
dc.typeThesis-
dc.contributor.affiliation아주대학교 일반대학원-
dc.contributor.department일반대학원 생물공학과-
dc.date.awarded2000. 2-
dc.description.degreeMaster-
dc.identifier.localId560255-
dc.identifier.urlhttp://dcoll.ajou.ac.kr:9080/dcollection/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000003878-
Appears in Collections:
Graduate School of Ajou University > Department of Biotechnology > 3. Theses(Master)
Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Browse