아밀로이드 전구단백질의 대사과정에서 알파시크리타제와 베타시크리타제의 조절에 관한 연구

DC Field Value Language
dc.contributor.advisor묵인희-
dc.contributor.author황은미-
dc.date.accessioned2019-10-21T06:42:43Z-
dc.date.available2019-10-21T06:42:43Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.other4229-
dc.identifier.urihttps://dspace.ajou.ac.kr/handle/2018.oak/16171-
dc.description학위논문(박사)--아주대학교 대학원 :신경과학기술협동과정,2004-
dc.description.tableofcontentstest-
dc.language.isokor-
dc.publisherThe Graduate School, Ajou University-
dc.rights아주대학교 논문은 저작권에 의해 보호받습니다.-
dc.title아밀로이드 전구단백질의 대사과정에서 알파시크리타제와 베타시크리타제의 조절에 관한 연구-
dc.typeThesis-
dc.contributor.affiliation아주대학교 일반대학원-
dc.contributor.department일반대학원 신경과학기술과정-
dc.date.awarded2004. 2-
dc.description.degreeMaster-
dc.identifier.localId563683-
dc.identifier.urlhttp://dcoll.ajou.ac.kr:9080/dcollection/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000004229-
Appears in Collections:
Graduate School of Ajou University > Department of Neuroscience and Technology Course > 3. Theses(Master)
Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Browse